VYLIG. consultancy

Zullen we samenwerken?

Misschien ben jij, jouw manager of bedrijf, er nu nog niet aan toe om álle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) duurzaam in te zetten. Dit kan natuurlijk ook stapsgewijs. En daar helpen wij je graag bij.

Wij geven al het advies, voorlichting en training dat jij kan gebruiken om jouw bedrijf “VYLIG. & PBM duurzaam” te maken. Daarvoor hebben wij de:

VYLIG. consultant

Onze VYLIG. consultant bedenkt creatieve oplossingen voor de inzet en gebruik van (duurzame) PBM. Voor producenten én eindgebruikers. Zij geeft advies aan organisaties, PBM producenten, PBM leveranciers, PBM dragers, zeg maar iedereen die een “maatschappelijk verantwoord & duurzaam PBM” beleid wil inzetten of uitbreiden.

De VYLIG. consultant ontwikkelt zichzelf, haar vakkennis en is op de hoogte van veranderingen in PBM en wetgeving. Stilstand is achteruitgang. Een open deur? Ontwikkeling is in ieder beroep belangrijk. Bij de VYLIG. consultant is het zó belangrijk, dat we dit apart noemen. Wij zorgen door persoonlijke ontwikkeling dat ze inspirerend en overtuigend is en blijft.

Het bijhouden van vakkennis is belangrijk. Je mag van ons verwachten dat VYLIG. op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en theorieën. Wij houden vakliteratuur dan ook goed bij, volgen congressen, seminars en opleidingen op verschillende gebieden. Wij zijn lid van MVO-Nederland, zijn daar dan ook vaak te vinden en ook onze producenten kennen ons bij naam.

Met persoonlijke- en vak inzichten ontwikkelen wij onze eigen advies methodes en -instrumenten.

Onze VYLIG. consultant:

Doet onderzoek bij jouw organisatie, bedenkt creatieve oplossingen, geeft advies, helpt de organisatie bij het in praktijk brengen van dit plan.

Het traject “VYLIG. & duurzame PBM”:

Onderzoek naar het gebruik van de huidige PBM en jullie MVO beleid

  1. Voorlichting en training van jullie medewerkers
  2. Implementatie van het “VYLIG. & duurzame PBM” projectplan
  3. Evaluatie en afsluiting
  4. Jaarlijkse bezoek van VYLIG. Roadie

Hebben wij je nieuwsgierig en enthousiast gemaakt? Wil jij ook aan de slag met PBM of een totaal nieuwe kijk op duurzame PBM in jouw bedrijf? Maak gebruik van ons contactformulier of bel ons 0182-235088 en onze consultant komt graag eens met je praten! 

Vylig op social media